Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (45x)
26. 1. 2018
Bratislavské rohlíčky
Apetit
Bratislavské rohlíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (45x)

Rohlíčky prosluly už v době, kdy se Bratislavě říkalo Prešpurk, tedy za Rakousko-Uherska. Udržely se i v Maďarsku, kde se na Vánoce pečou podobné záviny. Bratislavské rohlíčky si u nás můžete upéct třeba na svatomartinské posvícení. Chutnají naprosto božsky!


Nezhasínat obrazovku
32 rohlíčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

32 rohlíčků

Na nádivku

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 149.16 kcal
  • Bílkoviny 4.13 g
  • Sacharidy 12.84 g
  • Tuky 8.56 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007

Související články