Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (44x)
26. 1. 2018
Bratislavské rohlíčky
Apetit
Bratislavské rohlíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (44x)

Rohlíčky prosluly už v době, kdy se Bratislavě říkalo Prešpurk, tedy za Rakouska-Uherska. Udržely se i v Maďarsku, kde se na Vánoce pečou podobné záviny. Bratislavské rohlíčky si teď můžete upéct i vy. Chutnají naprosto božsky!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

32 rohlíčků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

32 rohlíčků

Na nádivku

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 149.16 kcal
  • Bílkoviny 4.13 g
  • Sacharidy 12.84 g
  • Tuky 8.56 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007