Rohlíčky prosluly už v době, kdy se Bratislavě říkalo Prešpurk, tedy za Rakouska-Uherska. Udržely se i v Maďarsku, kde se na Vánoce pečou podobné záviny. Bratislavské rohlíčky si teď můžete upéct i vy. Chutnají naprosto božsky!
Suroviny
32 rohlíčků
Suroviny
32 rohlíčků
Na nádivku
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 149.16 kcal
- Bílkoviny 4.13 g
- Sacharidy 12.84 g
- Tuky 8.56 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007