Rohlíčky prosluly už v době, kdy se Bratislavě říkalo Prešpurk, tedy za Rakousko-Uherska. Udržely se i v Maďarsku, kde se na Vánoce pečou podobné záviny. Bratislavské rohlíčky si u nás můžete upéct třeba na svatomartinské posvícení. Chutnají naprosto božsky!
32 rohlíčků
Suroviny
32 rohlíčků
Na nádivku
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 149.16 kcal
- Bílkoviny 4.13 g
- Sacharidy 12.84 g
- Tuky 8.56 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007