Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bucatini se salsicciou a pecorinem
Bucatini se salsicciou a pecorinem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bucatini se salsicciou a pecorinem

3.4/5 Počet hodnocení: 9
Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2184 kcal
Bílkoviny 94 g
Sacharidy 257 g
Tuky 93 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tvrdý italský sýr pecorino se vyrábí z ovčího mléka. Jeho vyzrálá, slaná chuť zvýrazní každé jídlo.

Suroviny

rozdrobená
mléko 250 ml
ricotta 200 g
bucatini 320 g
strouhané
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Na nepřilnavé pánvi asi 2 minuty nasucho opékejte 200 g rozdrobené čerstvé klobásy (salsiccia, tataráček…) bez střívka. Zalijte 250 ml mléka a vařte 5 minut.

2

Rozmíchejte 200 g ricotty se solí a pepřem.

3

Bucatini uvařte al dente, dejte do pánve, přidejte ricottový krém, 2 lžíce strouhaného pecorina a smíchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč