Bucatini se salsicciou a pecorinem

Bucatini se salsicciou a pecorinem

Hodnocení receptu
Průměr: 3 (3)
4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1200 kcal
Bílkoviny 62 g
Cukr 23 g
Tuky 97 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Tvrdý italský sýr pecorino se vyrábí z ovčího mléka. Jeho vyzrálá, slaná chuť zvýrazní každé jídlo.

Suroviny

klobása 200 g
čerstvá, rozdrobená
mléko 250 ml
ricotta 200 g
320 g
těstoviny bucatini
sýr pecorino 2 PL
strouhané
sůl
pepř

1 Na nepřilnavé pánvi asi 2 minuty nasucho opékejte 200 g rozdrobené čerstvé klobásy (salsiccia, tataráček…) bez střívka. Zalijte 250 ml mléka a vařte 5 minut.

2 Rozmíchejte 200 g ricotty se solí a pepřem.

3 Bucatini uvařte al dente, dejte do pánve, přidejte ricottový krém, 2 lžíce strouhaného pecorina a smíchejte.

Apetit magazín

Komerční sdělení
  • Koktejl

K létu patří piknik a bublinky!

I ty, Brute? Pod označením Brut Nature se skrývají sekty, které mají 0-3 gramů cukru na litr. Zpravidla to znamená, že do vína nebyl přidán žádný cukr. Extra Brut jsou zase sekty s obsahem zbytkového cukru 0-6 g na litr. A vína označen...
  • Tipy na víkend

PRÁVĚ TEĎ: Apetit piknik je tady! Oslavte s námi léto

Jupí, po týdnech příprav a nedočkavého těšení jsme se konečně dočkali. Je sobota 19. června 2021 a gastronomický svátek časopisu Apetit právě začíná. Sbalte košíky, vezměte celou rodinu a přijďte za námi do Grébovky. Od 10 hodin na vás čeká...

Obchod Apetit