Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Čatní
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 12
Do 20 minut Velmi snadné asi 4 čtvrtlitrové sklenice

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 859 kcal
Bílkoviny 14 g
Sacharidy 187 g
Tuky 96 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pikantní příloha nejen k pečenému masu a uzeninám

Suroviny

řepa 500 g
cibule 250 g
červená, nahrubo
vinný ocet bílý 250 ml
koriandrová semínka ½ ČL
hořčičné semínko ½ ČL
lehce podrcené
sůl mořská ½ ČL
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Řepy dobře omyjte a povařte asi dvacet minut. Ochlaďte je a oloupejte, pak nahrubo nasekejte na drobné kousky.

2

Společně se všemi dalšími surovinami vařte na mírném plameni půl hodiny až čtyřicet minut (do zhoustnutí), pak plňte sklenice. V chladu vydrží nenačaté čatní asi měsíc.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/2

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...