Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Čatní
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 9
Do 20 minut Velmi snadné asi 4 čtvrtlitrové sklenice

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 859 kcal
Bílkoviny 14 g
Sacharidy 187 g
Tuky 96 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pikantní příloha nejen k pečenému masu a uzeninám

Suroviny

řepa 500 g
cibule 250 g
červená, nahrubo
vinný ocet bílý 250 ml
koriandrová semínka ½ ČL
hořčičné semínko ½ ČL
lehce podrcené
sůl mořská ½ ČL
pepř
čerstvě mletý

1 Řepy dobře omyjte a povařte asi dvacet minut. Ochlaďte je a oloupejte, pak nahrubo nasekejte na drobné kousky.

2 Společně se všemi dalšími surovinami vařte na mírném plameni půl hodiny až čtyřicet minut (do zhoustnutí), pak plňte sklenice. V chladu vydrží nenačaté čatní asi měsíc.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč