Chlupaté se jim říká kvůli nitkám strouhaných brambor, které z nich trčí jako chlupy. Jakou mouku na chlupaté knedlíky? Čím hrubší mouka, tím nadýchanější knedlíky budou. Čím hladší mouka v těstě, tím lépe budou knedlíky držet. Skvělé budou s jakoukoli.
Videorecept
Suroviny
4-6 porcí
Suroviny
4-6 porcí
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 315.5 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 56.83 g
- Tuky 2.67 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008