Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,6 (161x)
29. 7. 2014
Chlupaté knedlíky
Apetitonline.cz
Chlupaté knedlíky
Apetitonline.cz


Snadné
< 45 min
4,6 (161x)

Chlupaté se jim říká kvůli nitkám strouhaných brambor, které z nich trčí jako chlupy. Jakou mouku na chlupaté knedlíky? Čím hrubší mouka, tím nadýchanější knedlíky budou. Čím hladší mouka v těstě, tím lépe budou knedlíky držet. Skvělé budou s jakoukoli.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6 porcí

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6 porcí

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 315.5 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 56.83 g
  • Tuky 2.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(161 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Knedlíky v páře

Jak na nejlepší knedlíky? Pro vaření v páře je nutné dodržet pár pravidel, vystačíte si ale s nádobím, které máte doma

Dáváte přednost kupovaným knedlíkům, protože domácí se vám už několikrát nepovedly? Je pravda, že příprava této nejoblíbenější české přílohy dokáže potrápit nejednu hospodyni. Neházejte ještě flintu do žita a vyzkoušejte je připravit v páře. Výsledek vás natolik ohromí, že si s přehledem troufnete i na knedlíčky asijské.