Jednoduchý a lehký dezert přijde vhod zejména po sytém hlavním chodu. Je jen na vás, jaké ovoce zvolíte, zda použijete alkohol, nebo připravíte nealkoholickou verzi dezertu s ovocnými šťávami.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 655 kcal
- Bílkoviny 130.5 g
- Sacharidy 10 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Dagmar Derré, z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna