Pikantní nádech chilli v čokoládové pěně zařídíte malým trikem. Místo toho, abyste řešili, jaký druh chilli použít, jak ho svařit a esenci dostat do pěny, použijte do dezertu prostě jenom chilli čokoládu.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 337.17 kcal
- Bílkoviny 9 g
- Sacharidy 22.17 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky