Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
4,0 (20x)
18. 7. 2014
Halušky
Apetit
Halušky
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
4,0 (20x)

Halušky s brynzou jsou nesmrtelnou slovenskou klasikou, kterou si hravě můžete připravit i doma. Pro tvorbu halušek existuje speciální pomůcka, cedník ‚haluškár‘. Ale skvělé budou i odkrajované z prkénka! Jednoduché těsto, krémový sýr a vypečená slanina je neodolatelná kombinace.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 570.67 kcal
  • Bílkoviny 30.83 g
  • Sacharidy 66.5 g
  • Tuky 20.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007