Halušky s brynzou jsou nesmrtelnou slovenskou klasikou, kterou si hravě můžete připravit i doma. Pro tvorbu halušek existuje speciální pomůcka, cedník ‚haluškár‘. Ale skvělé budou i odkrajované z prkénka! Jednoduché těsto, krémový sýr a vypečená slanina je neodolatelná kombinace.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 570.67 kcal
- Bílkoviny 30.83 g
- Sacharidy 66.5 g
- Tuky 20.17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007