Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (37x)
19. 5. 2016
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Apetit
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (37x)

Rizoto se nevyplatí dělat v malém množství. Jestli vám zbude, zmrazte ho na jindy. Ale podle naší zkušenosti do rána zmizí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

na červenou řepu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 532.5 kcal
  • Bílkoviny 12.25 g
  • Sacharidy 77.5 g
  • Tuky 17.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně

Související články

Mazurek

Světové velikonoční dezerty: Sladkosti, které voní po skořici, chutnají po pomerančích a vypadají jako umělecké dílo

Velikonoce jsou nejen duchovním vyvrcholením křesťanského kalendáře, ale i svátkem jara, nového života a pochopitelně také dobrého jídla. Sladkosti a dezerty hrají klíčovou roli v oslavách po celém světě. Mnohé z nich v sobě nesou hlubší symboliku, historické souvislosti i kulturní odkazy. Zatímco v České republice si spojujeme Velikonoce s mazancem a jidáši, jinde se servírují mandlové holubice, ozdobené koláče či horké bochánky. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější velikonoční dezerty z různých koutů světa.