Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (19x)
4. 8. 2017
Jahelné placky či knedlíčky


Snadné
> 60 min
4,4 (19x)

Tuhle lahůdku ocení všichni: masozřavci, vegetariáni i vegani. Chutná totiž opravdu výtečně!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 244.25 kcal
  • Bílkoviny 7.25 g
  • Sacharidy 43.13 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

Snídaňová kaše – z čeho si ji můžete připravit?

Rána už začínají být chladná, a tak je opravdu příjemné dopřát si hřejivou, vydatnou snídani, abychom tělo hned po ránu pěkně nastartovali. Snídaní, která nejen že zahřeje, zasytí, ale je zároveň zdravá a lehce stravitelná, je obilná kaše. Většina z nás zná především klasickou kaši z ovesných vloček, ale připravit si ji můžete například i ze stále populárnější quinoy, jáhlů, pohanky či amarantu. Jakou surovinu zvolit a jak z ní kaši připravit?