Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (14x)
18. 7. 2014
Jáhelné rizoto s houbami a tymiánem


Snadné
< 60 min
4,3 (14x)

Chutné rizoto, ke kterému použijete staročeskou obilovinu. Chutná skvěle, zasytí mnoho lidí a neudělá průvan v peněžence!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 408 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 51.25 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007