0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tvarohová buchta ‚bez těsta‘

Tvarohová buchta ‚bez těsta‘
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tvarohová buchta ‚bez těsta‘

3.8 / 5. Počet hodnocení: 175
Do hodiny Snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4599 kcal
Bílkoviny 118 g
Sacharidy 895 g
Tuky 60 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tvarohová buchta ‚bez těsta‘ je opravdu rychlá pochoutka, kterou dokáže připravit opravdu každý. Recept zvládnou i úplní začátečníci. Uznání zajistí ale i zkušeným kulinářům.

Suroviny

mouka pšeničná polohrubá 450 g
cukr 220 g
kypřicí prášek do pečiva 1 ks
máslo
na vymazání + hoblinky na krustu
Na tvarohovou náplň
tvaroh 3 ks
polotučnýý
cukr 150 g
vejce 3 ks
vanilkový cukr 1 bal
mléko 500 ml
rozinky 2 hrsti

Postup

1

Mouku smíchejte s Fair Trade třtinovým cukrem a práškem do pečiva.

2

Tvarohy utřete s Fair Trade třtinovým cukrem, pak přidejte vejce, vanilkový cukr a mléko, Fair Trade rozinky a dobře promíchejte.

 
3

Pekáč vymažte máslem, na dno nasypte 2 hrníčky sypké směsi, navrch dejte tvaroh, posypte zbytkem sypké směsi, poklaďte hoblinkami másla a pečte při teplotě 180 °C, až se těsto odděluje od stran pekáče.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit