Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (67x)
15. 2. 2016
Kapustnica
Apetit
Kapustnica
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (67x)

Pravá slovenská kapustnica s klobásou vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1523 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 148 g
  • Tuky 53 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(67 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso

Související články

Maďarský ,šoulet‘

Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů

Kolik různých druhů klobásek znáte? Která je nejlepší? Výrobků z mletého masa ve střívku existuje nespočet. Liší se zejména druhem masa, hrubostí mletí a zpracováním. Klobásky, ať už domácí nebo kupované, sušené, uzené či čerstvé, skvěle poslouží jako studená chuťovka i teplý hlavní chod. Dodají chuť polévkám i pokrmům z luštěnin nebo si je můžete vychutnat jen tak třeba grilované.