Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Karotkové sušenky z quinoy

Karotkové sušenky z quinoy

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Suroviny

1 PL
lněné semínko smíchané s vodou
kešú máslo 0.5
javorový sirup 1
banány 1 ks
vanilkový extrakt 1 PL
ovesné vločky 0.5
jemné
quinoa 0.5
jedlá soda 1 PL
skořice 1 PL
muškátový oříšek 0.5
sůl 1
mrkev 3
strouhaná
ořechy 1
sekané
  1. Předehřejte si troubu na 175 °C.
  2. Rozmíchejte lněnou "mouku" s vodou.
  3. Ušlehejte společně kešu máslo, sirup, banán a vanilku ve velké míse. Přimíchejte i směs se lněným semínkem.
  4. Tento celek přilijte k vločkám, quinoe, sodě a koření se solí. Po přidání mrkve a ořechů celé promíchejte.
  5. Po 2 polévkových lžících těsta tvoříme kulaté tvary na plech vyložený pečícím papírem.
  6. Sušenky pečeme 15 - 18 min, dokud okraje nezezlátnou. Poté necháme 5 min. v otevřené troubě vychladnout.
Autor: beniki

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit