Zapomeňte na horkou čokoládu z prášku, připravte si tu domácí! Hustá, krémová, pravá – až ji ochutnáte, jinou už chtít nebudete. Recept je až neuvěřitelně jednoduchý a zabere vám nanejvýš patnáct minut. Vychutnejte si domácí horkou čokoládu se šlehačkou a skořicí.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 953 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 46 g
- Tuky 80 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008