Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
4,3 (102x)
18. 7. 2014
Krémová horká čokoláda
Apetit
Krémová horká čokoláda
Apetit


Velmi snadné
< 15 min
4,3 (102x)

Zapomeňte na horkou čokoládu z prášku, připravte si tu domácí! Hustá, krémová, pravá – až ji ochutnáte, jinou už chtít nebudete. Recept je až neuvěřitelně jednoduchý a zabere vám nanejvýš patnáct minut. Vychutnejte si domácí horkou čokoládu se šlehačkou a skořicí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 953 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 80 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(102 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Použijte místo klasického kakaa to s označením raw

Kakaový prášek pravděpodobně nechybí v kuchyni žádné domácnosti. Nejen, že děti milují horký kakaový nápoj, ale klasické holandské kakao hojně používáme také na pečení nejrůznějších cukrářských výrobků. Neobejdeme se bez něj obzvlášť při výrobě cukroví. Doba, kdy se všichni vrháme na vánoční pečení pomalu nastává. Věděli jste ale, že místo klasického kakaa můžete použít raw kakao? Co vlastně raw kakao je, v čem se liší od klasického kakaa a jaké jsou jeho výhody se dozvíte na následujících řádcích.