Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,5 (33x)
12. 8. 2014
Kuře pečené na chorizu a citronech


Velmi snadné
> 60 min
3,5 (33x)

Nudí vás obligátní nedělní kuře? Zkuste naši pikantní verzi s chorizem!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 971.75 kcal
  • Bílkoviny 97.25 g
  • Sacharidy 33.25 g
  • Tuky 47.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

chorizo

Nejlepší recepty s chorizem, pikantní klobáskou ze Španělska

Patříte-li mezi milovníky výrazných chutí a čas od času si dopřejete prvotřídní uzeninu, zařadili jste chorizo už jistě dávno do svého jídelníčku. Jeho domovinou je Pyrenejský poloostrov, objevit ho můžete třeba v jedné z mnoha verzí španělské paelly. Hodí se i do těstovin nebo na pizzu. Co skvělého si z něj můžete ještě uvařit?