Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (9x)
19. 5. 2016
Kuře se slaninovou nádivkou nad prsíčky
Apetit
Kuře se slaninovou nádivkou nad prsíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (9x)

Redaktorka Káča léta podniká pokusy, jak upéct kuře, aby mělo opravdu šťavnatá prsíčka. Výbornou metodou je nádivka pod kůží a dobrý uzený špek v ní. Ten masu dodá jemnou zauzenou chuť.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 675 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace

Související články

20250326_Polévka_žurek_foto-1.jpg

Žurek: Jak připravit tradiční staropolskou polévku se zákvasem krok za krokem

Žurek – sytá polévka z fermentovaného žitného zákvasu, uzeného masa, klobásy a česneku patří k pilířům národní polské kuchyně, ale svou oblibu si našla i u nás. V některých regionech se servíruje stylově ve vydlabaném bochníku chleba a zdobí se vařeným vejcem a pažitkou. Jak si žurek připravit doma krok za krokem?