0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1293 kcal
Bílkoviny 75 g
Sacharidy 57 g
Tuky 79 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

První chod víkendové hostiny

Suroviny

kuřecí stehna spodní 3 ks
vývar kuřecí 1 l
máslo 2 PL
mrkev 1 ks
mražený hrášek hrst
nudle rýžové hrst
velká
petrželka
nasekaná

Kuřecí paličky zalijte 1 l drůbežího vývaru a 20 minut vařte. Mezitím v pánvi na 2 lžících másla osmahněte nastrouhanou 1 mrkev. Paličky vyjměte, oberte maso, pokrájejte ho, vraťte do polévky, přidejte hrst mraženého hrášku, velkou hrst nudlí, osmaženou mrkev a povařte doměkka. Ozdobte nasekanou petrželovou natí.

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit