Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Mačkané brambory
Apetit
Mačkané brambory
Apetit


< 10 min
0,0 (0x)

Červené brambory nemusíte loupat. Slupka dodá jídlu zajímavou chuť.


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 425.5 kcal
  • Bílkoviny 8.67 g
  • Sacharidy 48.17 g
  • Tuky 20.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/11

Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!

Související články

shutterstock_791501653.jpg

Rýžovar uvaří kompletní jídlo pro celou rodinu: Od sypké rýže přes kaše až po maso a dezert. Víme, jak ho vybrat

Rýže je základem mnoha jídel – od rychlých večeří po složité asijské speciality. Ale komu se nikdy nestalo, že rýži rozvařil nebo nechal tvrdou? Právě v takových chvílích se ukazuje, jak cenným pomocníkem může být rýžovar. Moderní přístroje dnes ale umí mnohem více: zvládnou připravit širokou škálu surovin, mají chytré funkce, jsou energeticky úsporné a svým designem často zpříjemní každou kuchyni.