Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Mačkané brambory
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 6-8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2553 kcal
Bílkoviny 52 g
Sacharidy 289 g
Tuky 123 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Červené brambory nemusíte loupat. Slupka dodá jídlu zajímavou chuť.

Suroviny

brambory 1,5 kg
nejlépe s červenou slupkou, omyté a na čtvrtky
Philadelphia
máslo 100 g
sůl
pepř
viz recept na hovězí hrudí

Postup

1

Brambory uvařte doměkka. Slijte, přidejte sýr, křenovou pastu a nahrubo rozmačkejte. Osolte a opepřete dle chuti.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/11

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč