Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Mačkané brambory
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 6-8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2553 kcal
Bílkoviny 52 g
Sacharidy 289 g
Tuky 123 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Červené brambory nemusíte loupat. Slupka dodá jídlu zajímavou chuť.

Suroviny

brambory 1,5 kg
nejlépe s červenou slupkou, omyté a na čtvrtky
Philadelphia
máslo 100 g
sůl
pepř
viz recept na hovězí hrudí

Postup

1

Brambory uvařte doměkka. Slijte, přidejte sýr, křenovou pastu a nahrubo rozmačkejte. Osolte a opepřete dle chuti.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/11

Apetit magazín