Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (35x)
17. 12. 2015
Maďarská rybí polévka
Apetit
Maďarská rybí polévka
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (35x)

Halászlé, polévka z několika druhů ryb, má mnoho podob, my nabízíme balatonský model. Do pikantního rybího vývaru můžete použít odřezky z jakýchkoli sladkovodních ryb. Maďarská rybí polévka má šmrnc a rozhodně stojí za to ji ochutnat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1509 kcal
  • Bílkoviny 145 g
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče