Halászlé, polévka z několika druhů ryb, má mnoho podob, my nabízíme balatonský model. Do pikantního rybího vývaru můžete použít odřezky z jakýchkoli sladkovodních ryb. Maďarská rybí polévka má šmrnc a rozhodně stojí za to ji ochutnat.
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1509 kcal
- Bílkoviny 145 g
- Sacharidy 60 g
- Tuky 67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče