Postup
Do pánve nalijeme olivový olej a počkáme až se zahřeje. Mezitím si na tenké plátky nakrajíme česnek.
Na rozehřátý olej dáme krevety, které osolíme a zhruba 3 minutky opékáme na oleji. Pak přidáme česnek a nakrajíme si na drobné kostičky rajčata. Česnek se nám nesmí připálit a neměl by ani chytat tmavší barvu. Měl by být jen prohřátý. Ke krevetám nalijeme víno. Posléze přidáme rajčata, pepř a necháme povařit.
Dáme vařit vodu na pappardelle, kterou důkladně osolíme. Až se začne vařit, pappardelle vhodíme dovnitř a vaříme je aby byly Al Dente.
Do pánve přidáme máslo a šťávu z citronu a dukladně promícháme. Omáčka by měla být hustější,
Hotové těstoviny můžeme hodit do omáčky a promíchat nebo na talíři těstoviny omačkou jen "polít". Nakonec pokládáme hoblinky parmesanu na hotové jídlo.
Přeji dobrou chuť. :)