Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
24. 5. 2016
Pěnové nočky (quenelles)


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Vedle nadýchané čokoládové pěny (mousse) umějí Francouzi i hutnější směs, z níž vykrajují nočky. Doplňují je zavařeným ovocem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 435.13 kcal
  • Bílkoviny 11.63 g
  • Sacharidy 19.88 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jitka Rákosníková, z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.