0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomazánka s mandlemi

Pomazánka s mandlemi

4.5 / 5. Počet hodnocení: 22
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1067 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 28 g
Tuky 88 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Štiplavé ředkvičky prostě na chleba patří. V této pomazánce dělají doprovod křehkým mandlovým lupínkům.

Související články

Suroviny

sýr 150 g
tvrdý, nastrouhaný
mandle plátky 50 g
pomazánkové máslo 100 g
bílá ředkev 100 g
či ředkvičky, nastrouhané nahrubo
jarní cibulka 2 ks
nasekané najemno
sůl
podle chuti
mléko
či (zakysaná) smetana

1 Všechny suroviny smíchejte, osolte a zřeďte mlékem či smetanou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit