Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.6/5 Počet hodnocení: 27
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1067 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 28 g
Tuky 88 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Štiplavé ředkvičky prostě na chleba patří. V této pomazánce dělají doprovod křehkým mandlovým lupínkům.

Související články

Suroviny

sýr 150 g
tvrdý, nastrouhaný
mandle plátky 50 g
či ředkvičky, nastrouhané nahrubo
jarní cibulka 2 ks
nasekané najemno
sůl
podle chuti
či (zakysaná) smetana

Postup

1

Všechny suroviny smíchejte, osolte a zřeďte mlékem či smetanou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...