Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (282x)
21. 9. 2015
Prošívaná deka
Apetit
Prošívaná deka
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (282x)

Prošívaná deka v této verzi vás sice nezahřeje na těle, ale na duši rozhodně ano. Navíc tento recept nemusíte nikterak složitě vážit, protože vám jako odměrka postačí hrníček a lžíce. Prošívaná deka s tvarohem je klasická buchta na plech, která potěší každou návštěvu. Cesta k efektnímu vzoru na téhle skoro už klasice domácího pečení je až hravě jednoduchá! 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na tvaroh

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 829.83 kcal
  • Bílkoviny 23.67 g
  • Sacharidy 120.33 g
  • Tuky 27.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(282 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

Josef Maršálek

Rozhovor s Josefem Maršálkem: Koho považuje za bohyni?

Cukrářský mistr, spisovatel a milovník života Josef Maršálek sbíral leta zkušenosti v Indii a Anglii a na jeho dezertech si pochutnávala i britská královská rodina. V roce 2018 založil vlastní značku Fat Brothers, byl porotcem soutěže Peče celá země a ani po vydání nejnovější kuchařky Sexy dorty rozhodně nezahálí.