Takhle se vaří v Itálii. ‚Venkovské‘ rizoto je tak dobré, že si ani neuvědomíte, že v něm není maso.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2863 kcal
- Bílkoviny 62 g
- Sacharidy 277 g
- Tuky 151 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/3
Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!