Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (58x)
18. 7. 2014
Risotto alla contadina
Apetit
Risotto alla contadina (venkovské rizoto)
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (58x)

Takhle se vaří v Itálii. ‚Venkovské‘ rizoto je tak dobré, že si ani neuvědomíte, že v něm není maso.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2863 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 277 g
  • Tuky 151 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vybrat rýži na rizoto Co se zbylým rizotem

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

Související články

Lugano

Pohlednice ze Švýcarska: Jana do Lugana jezdí už 12 let

„Tenhle kout Švýcarska je mile zpátečnickou oázou, která úspěšně odolává globalizaci a rychlému životnímu stylu – lidé tu stále ještě umějí vášnivě a dlouho diskutovat třeba o tom, jak má vypadat ideálně uvařené rizoto, to mi připadá absolutně půvabné,“ napsala nám Jana Vlková.