„Rybí karbanátek je ideální způsob, jak do dětí dostat ryby. Pokud chcete skvělou bramborovou kaši, 1/4 brambor nevařte, ale upečte na soli,“ radí šéfkuchař Zdeněk Křížek. Karbanátek a kaši jsme na pestrém talíři doplnili ještě čočkovým salátem a svěžím citronovým jogurtem.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na citronový jogurt
Na bramborovou kaši
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1259.25 kcal
- Bílkoviny 44.25 g
- Sacharidy 142.5 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/9
Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.