Před časem zvítězil ve čtenářské soutěži o 10 nejlepších receptů roku časopisu Marianne. Není divu – těsto je až dětsky snadné, výsledek šťavnatý, vláčný a výborně uchovatelný. Plnit jím můžete formy nejrůznějších tvarů a velikostí, případně jej péci na plechu. Proto nešetříme místem a přinášíme tento recept znovu pro všechny, kterým až dosud zůstával utajen.
Suroviny
Suroviny
Na krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5565 kcal
- Bílkoviny 63 g
- Sacharidy 662 g
- Tuky 289 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004