Září je měsíc biopotravin, a tak jsme poprosili šéfkuchaře Kampa Group Marka Raditsche, aby vás naučil něco ze svého biomenu. Štika v jeho podání je prostě božská! Dejte si tu práci a nakupte veškeré suroviny v biokvalitě, stojí to za to! A pak můžete vyzkoušet tento recept na štiku s bramborovým pyré a omáčkou barigoule, podle Marka Raditsche.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na pyré
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1457.25 kcal
- Bílkoviny 27.25 g
- Sacharidy 66.5 g
- Tuky 105.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště