Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
3,9 (27x)
15. 12. 2015
Štika s bramborovým pyré a omáčkou barigoule
Apetit
Štika s bramborovým pyré a omáčkou barigoule
Apetit


Snadné
< 120 min
3,9 (27x)

Září je měsíc biopotravin, a tak jsme poprosili šéfkuchaře Kampa Group Marka Raditsche, aby vás naučil něco ze svého biomenu. Štika v jeho podání je prostě božská! Dejte si tu práci a nakupte veškeré suroviny v biokvalitě, stojí to za to! A pak můžete vyzkoušet tento recept na štiku s bramborovým pyré a omáčkou barigoule, podle Marka Raditsche.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pyré

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1457.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 66.5 g
  • Tuky 105.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště