Kyprá vánočka s čerstvým máslem a hrnkem teplého kakaa je dokonalá snídaně. Do téhle vánočky podle receptu cukrářky Pavlíny Berzsiové se přidává marcipán a výsledek je voňavější, vláčnější a chuťově výraznější, zkrátka naprosto dokonalá. Božská vánočka s marcipánem nesmí každoročně chybět na našem štědrovečerním stole.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4931 kcal
- Bílkoviny 121 g
- Sacharidy 600 g
- Tuky 210 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/12
Prosinec 2008