Nehltejte, i když to k tomu svádí. K těmto knedlíkům ani nebudete potřebovat maso... Tyrolské knedlíčky se špenátem a gruyérem jsou výborné jen tak pokapané máslem a s parmazánem. Tak jednoduché to může být.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 526 kcal
- Bílkoviny 19.75 g
- Sacharidy 11.75 g
- Tuky 43 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem