Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,7 (10x)
18. 7. 2014
Vegetariánský burger s pickles
Apetit
Vegetariánský burger s pickles
Apetit


Snadné
< 60 min
4,7 (10x)

Do každého burgeru patří něco křupavého. Kvašená zelenina tuto roli zvládne bezchybně.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 487.6 kcal
  • Bílkoviny 30.8 g
  • Sacharidy 66.6 g
  • Tuky 5.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008

Související články

Tereza Šlancarová

Blogerka Tereza Šlancarová: Buďte změnou, kterou chcete ve světě vidět

Tereza alias Tereza's diary, jak znají ingluencerku její fanoušci na instagramu, žije na rostlinné stravě už mnoho let. Vydala už dva e-booky, jejím snem je tištěná kuchařka. I to se jí teď ale tak napůl splní. Oslovila ji australská společnost, která vydává veganskou kuchařku. Její recept bude uveden mezi 100 ostatních veganských receptů od autorů z celého světa.