0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2536 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 32 g
Tuky 124 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Máte chuť na něco sladkého, ale nechcete trávit čas dlouhým pečením? Co zkusit tuhle italskou klasiku?

Suroviny

žloutek 4 ks
třtinový cukr 1 PL
škrob 1 PL
marsala 150 g
přepůlené, bez jader

1 Žloutky dejte do středně velké, ohnivzdorné mísy, přidejte cukr a kukuřičný škrob a elektrickým ručním šlehačem našlehejte do světlé a nadýchané hmoty; trvá to asi 3 minuty. Pak po lžičkách přidávejte marsalu a prošlehávejte.

2 Mísu pak postavte na hrnec s vroucí vodou a šlehejte 5 až 10 minut na hustý, lesklý a světlý krém. Kuličky vína rozdělte do čtyř pohárků a přelijte zabaglione. Ihned podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč