0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelíčka na česneku a vinném octu

Zelíčka na česneku a vinném octu

Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné 2-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2075 kcal
Bílkoviny 36 g
Sacharidy 247 g
Tuky 98 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvěle ochucená příloha k masu

Suroviny

malá, mladá, přepůlená
bobkový list 3 ks
česnek 4 stroužky
oloupaný, podélně rozříznutý
máslo 100 g
vinný ocet bílý 2 PL
krupicový cukr 1 PL

Troubu předehřejte na 180 °C, horkovzdušnou na 160 stupňů. Zelíčka vložte do zapékací mísy nebo pekáčku spolu s bobkovými listy a česnekem. Máslo nechte změknout a pak ho rozmíchejte s octem a cukrem a vzniklou marinádou přelijte zelíčka. Pečte hodinu a půl do změknutí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč