Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné 2-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2075 kcal
Bílkoviny 36 g
Sacharidy 247 g
Tuky 98 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvěle ochucená příloha k masu

Suroviny

malá, mladá, přepůlená
česnek 4 stroužky
oloupaný, podélně rozříznutý
máslo 100 g
vinný ocet bílý 2 PL

Postup

1

Troubu předehřejte na 180 °C, horkovzdušnou na 160 stupňů. Zelíčka vložte do zapékací mísy nebo pekáčku spolu s bobkovými listy a česnekem. Máslo nechte změknout a pak ho rozmíchejte s octem a cukrem a vzniklou marinádou přelijte zelíčka. Pečte hodinu a půl do změknutí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Apetit magazín

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí
  • Lidé a jídlo

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí

Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře. ...