Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Úlovek z moře

Ryba v báječném podání, které se bude líbit i dětem. Ideální na děstkou party.
Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
Smažení 15 minut
P
Maso Ostatní

Ingredience

    • 400g filet z lososa, nakrájený na 3 cm silné proužky
    • 1 lžíce sekaného kopru
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • hladká mouka
    • strouhanka z čerstvého pečiva na obalení
    • 2 vejce, lehce prošlehaná
    • 36 mražených obalovaných kalamárových kroužků
    • olej na smažení

    Na mořskou omáčku
    • 100 ml řeckého jogurtu
    • 3 lžíce majonézy
    • hrst jemně strouhaného eidamu
    • 3 nastrouhané kyselé okurky

Příprava jídla

1 Rybu potřete koprem, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce. Vložte do prošlehaných vajec a obalte ve strouhance.

2 Ve velké pánvi rozehřejte dostatečnou vrstvu oleje a dozlatova v něm osmažte rybí prsty. Pak osmažte i kalamáry.

3 Smíchejte všechny suroviny na mořskou omáčku. Podávejte k úlovku z moře, přidat můžete hranolky, ideálně domácí nebo kupované předsmažené, dopečené v troubě.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Oslava pro lovce pokladů

REKLAMA

Přidat komentář