Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Vajíčková pomazánka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.9/5 Počet hodnocení: 109
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1123 kcal
Bílkoviny 71 g
Sacharidy 9 g
Tuky 89 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vajíčková pomazánka je super způsob, jak zdělat vykoledovaná vejce. Ale i přesto, že vám nejspíš připomíná jaro, na chlebu je skvělá po celý rok. Recept není nijak složitý a věříme, že příště ho zvládnete už zpaměti. Navíc vajíčková pomazánka je plná bílkovin a je také ideální svačinkou pro děti.

Suroviny

čerstvý – např. Lučina
vejce 4 ks
natvrdo, najemno nasekaná
ančovičky (konzerva) 50 g
očka s kapary, okapaná, najemno
pažitka 1 svazek
najemno
hořčice 1 ČL
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Pomazánkové máslo utřete s Lučinou.

2

Smíchejte s vejci, očky, pažitkou, hořčicí.

3

Osolte a opepřete.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Komentáře

19.02.2015 21:49

Moc dobrá!

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč