Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Francouzský toust s prosciuttem a mozzarellou

Jako stvořený pro línou nedělní snídani
Vydání: 2012/4
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Sendvič Francouzská

Ingredience

    • 2 housky
    • 4 plátky prosciutta
    • 100 g mozzarelly, nakrájené na plátky
    • 2 hrsti rukoly
    • 20 g másla
    • 2 vejce
    • 60 ml mléka
    • pepř

Příprava jídla

1 Housky rozpulte, rozdělte do nich plátky prosciutta a mozzarelly a 2 hrsti rukoly. V nepřilnavé pánvi zahřejte na středním plameni máslo.

2 Vejce prošlehejte s mlékem, opepřete a přiklopené housky vaječnou směsí po jedné protáhněte. Opékejte z každé strany 2–3 minuty dozlatova (před obrácením je můžete polít částí zbývajících vajec). Sýr uvnitř by se měl roztékat.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vajíčkový salát na chlebu

Volské oko

Vejce naměkko s toustíky

Vajíčkové sendviče

Jarní frittata

Vejce v bramboráku

Vejce v toustovém chlebu

REKLAMA

Přidat komentář