Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,3 (358x)
2. 5. 2016
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Apetit
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Apetit


Snadné
< 90 min
4,3 (358x)

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou klasické hospodské jídlo, které si ale můžete připravit i doma. Je opravdu syté a porcí knedlíků nepohrdnou ani největší jedlíci. Osmahnutím uzeného na cibulce se zvýrazní chuť masa. Navíc náplň s cibulkou je daleko delikátnější než jen z vařeného masa.

 

Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 687 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 109.75 g
  • Tuky 13.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak na nejlepší knedlíky? Pro vaření v páře je nutné dodržet pár pravidel, vystačíte si ale s nádobím, které máte doma Skromné retro: Uvařte si pokrmy inspirované 30. léty 20. století

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(358 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd