Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou klasické hospodské jídlo, které si ale můžete připravit i doma. Je opravdu syté a porcí knedlíků nepohrdnou ani největší jedlíci. Osmahnutím uzeného na cibulce se zvýrazní chuť masa. Navíc náplň s cibulkou je daleko delikátnější než jen z vařeného masa.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 687 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 109.75 g
- Tuky 13.5 g
Postup přípravy
- Jak na nejlepší knedlíky? Pro vaření v páře je nutné dodržet pár pravidel, vystačíte si ale s nádobím, které máte doma Skromné retro: Uvařte si pokrmy inspirované 30. léty 20. století
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd