Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (20x)
7. 12. 2015
Chačapuri s masem
Apetit
Chačapuri s masem
Apetit


Snadné
> 60 min
3,8 (20x)

Recept na gruzínské placky chačapuri se (stejně jako u jiných národních specialit) kraj od kraje trochu liší. V základní variantě se chačapuri plní imeretinským ovčím sýrem podobným brynze, výborné jsou i s fetou, ale existují i různé obohacené náplně jako ta naše.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na těsto

Na náplň

Na potření

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5387 kcal
  • Bílkoviny 276 g
  • Sacharidy 454 g
  • Tuky 253 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky