Skvělý způsob, jak zkonzumovat úrodu. Nemáte-li zrovna po ruce žluté cukety, použijte obyčejné.
Suroviny
1 V pánvi rozehřejte polovinu másla a asi 5 minut na něm dozlatova opékejte cukety. Nechte okapat na papírové utěrce. V míse promíchejte cukety, ricottu, zbytek másla, mouku s kypřicím práškem, vejce, chilli papričku, cibulky, sůl a pepř.
2 V pánvi rozehřejte olej, vložte do něj vždy lžíci směsi a opečte z obou stran dozlatova. Nechte okapat na papírové utěrce. Pokračujte do spotřebování ingrediencí. Podávejte se zelenými lístky, například mladého špenátu.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 44 nej receptů s cuketami(44 receptů)
- Rychlé cuketové večeře, z kterých si vybere každý(73 receptů)