Dort Harlekýn potěší všechny milovníky šlehačkových dortů. Dopřejte si klasický dezert jako vystřižený z vitríny vaší oblíbené cukrárny. Kombinace bílé a kakaové šlehačky tvoří jeho charakteristický vzhled a naprosto jemnou chuť, která sluší kakaovému korpusu. Ten doporučujeme alespoň jednou poříznout a vnitřek dortu naplnit kakaovou šlehačkou.
Videorecept
Suroviny
Na formu o průměru 20–22 cm
Suroviny
Na formu o průměru 20–22 cm
Na kakaovou šlehačku
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5161 kcal
- Bílkoviny 121 g
- Sacharidy 471 g
- Tuky 308 g
Postup přípravy
- Správný šmrnc pro vaše cukroví: Čím promazat a slepit kousky, aby byly originální a lahodné Jak na to: krájení dortu
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva