Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,0 (380x)
13. 5. 2016
Dort Harlekýn
Apetit
Dort Harlekýn
Apetit


Snadné
< 120 min
4,0 (380x)

Dort Harlekýn potěší všechny milovníky šlehačkových dortů. Dopřejte si klasický dezert jako vystřižený z vitríny vaší oblíbené cukrárny. Kombinace bílé a kakaové šlehačky tvoří jeho charakteristický vzhled a naprosto jemnou chuť, která sluší kakaovému korpusu. Ten doporučujeme alespoň jednou poříznout a vnitřek dortu naplnit kakaovou šlehačkou. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na formu o průměru 20–22 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na formu o průměru 20–22 cm

Na kakaovou šlehačku

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5161 kcal
  • Bílkoviny 121 g
  • Sacharidy 471 g
  • Tuky 308 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Správný šmrnc pro vaše cukroví: Čím promazat a slepit kousky, aby byly originální a lahodné Jak na to: krájení dortu

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(380 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva