Dýňová polévka často představuje ten nejsnazší způsob, jak zpracovat dýni. Aby ne, vždyť na její přípravu stačí jen pár ingrediencí a s drobnými obměnami bude vždy chutnat malinko jinak. S chilli získá ostřejší chuť, s kokosovým mlékem exotický nádech. V každém případě tato dýňová polévka výtečně chutná, a navíc je to náramná fešanda.
Videorecept
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1600 kcal
- Bílkoviny 46 g
- Sacharidy 114 g
- Tuky 112 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/11
Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky