Empanada je plněný masový koláč, který vám přijde k dobru na oběd, večeři i svačinu. Receptů na empanadas existuje celá řada. V různých podobách a velikostech se pečou ve Španělsku i v Latinské Americe. Tahle verze je super teplá i zastudena.
Suroviny
6
Suroviny
6
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 854.5 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 59 g
- Tuky 50.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/3
Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty