Grilované kuře je ta nejlákavější, ale i nejjednodušší věc! Prozradíme vám, nejen jak jej dokonale upéct, abyste měli na talíři šťavnaté a nevysušené kousky s křupavou kůží, ale také vás naučíme, jak celé kuře rozporcovat. Je to snadné, rychlé, efektivní a ještě vám zbudou kosti na vývar!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na tymiánové máslo
Na kořenící směs
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1066 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 41 g
- Tuky 88 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.