Rychlá a snadná příprava, stačí mít jen po ruce ty správné suroviny. Dokonalé gnocchi jako od šéfkuchaře zvládnou i začátečníci.
Suroviny
1V pánvi rozehřejte máslo a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibulku. Přidejte rozmražený vyždímaný špenát a prolisovaný česnek. Zhruba tři minuty duste, potom přilijte smetanu, osolte a prohřejte. Stáhněte z plamene a přidejte kousky lososa.
2Noky uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Sceďte a podávejte přelité špenátovou omáčkou s lososem.
Mikrovlnná zkratka
Máslo a cibuli dejte do misky a vložte na tři minuty do mikrovlnné trouby, nastavené na nejvyšší výkon. Ke změklé cibulce přidejte mražený špenát a čtyři minuty mikrovlňte, až rozmrzne. Přidejte smetanu a česnek, prohřejte a na závěr přimíchejte lososa.