Rychlá a snadná příprava, stačí mít jen ty správné suroviny po ruce. Dokonalé gnocchi s uzeným lososem a špenátem jako od šéfkuchaře zvládnou i začátečníci, a to do dvaceti minut!
Suroviny
Postup
V pánvi rozehřejte máslo a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibulku. Přidejte rozmražený vyždímaný špenát a prolisovaný česnek. Zhruba tři minuty duste, potom přilijte smetanu, osolte a prohřejte. Stáhněte z plamene a přidejte kousky lososa.
Noky uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Sceďte a podávejte přelité špenátovou omáčkou s lososem.
Mikrovlnná zkratka
Máslo a cibuli dejte do misky a vložte na tři minuty do mikrovlnné trouby, nastavené na nejvyšší výkon. Ke změklé cibulce přidejte mražený špenát a čtyři minuty mikrovlňte, až rozmrzne. Přidejte smetanu a česnek, prohřejte a na závěr přimíchejte lososa.