Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (15x)
18. 7. 2014
Janssonovo pokušení
Apetit
Janssonovo pokušení
Apetit


Snadné
< 30 min
4,2 (15x)

Janssons frestelse se ve Švédsku, zemi svého původu, připravuje se šproty, kterým se zde říká ansjovis. Vinou nepřesného, ale nabízejícího se překladu byly v anglosaském světě zaměněny za ančovičky. Nám to s nimi chutná báječně!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3247 kcal
  • Bílkoviny 45 g
  • Sacharidy 338 g
  • Tuky 184 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí