Janssons frestelse se ve Švédsku, zemi svého původu, připravuje se šproty, kterým se zde říká ansjovis. Vinou nepřesného, ale nabízejícího se překladu byly v anglosaském světě zaměněny za ančovičky. Nám to s nimi chutná báječně!
Suroviny
pro 6 osob
Suroviny
pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3247 kcal
- Bílkoviny 45 g
- Sacharidy 338 g
- Tuky 184 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/2
Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí