Poctivý moučník hodný nedělního stolu vděčí kefíru za svěží nádech a dokonalou šťavnatost. A pokud by vám to snad bylo ještě málo, doplňte kefírovou buchtu kopečkem šlehačky. Spokojenost zaručena!
Suroviny
Na 10–12 porcí
Suroviny
Na 10–12 porcí
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5243 kcal
- Bílkoviny 118 g
- Sacharidy 526 g
- Tuky 283 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/5
V květnovém Apetitu najdete recepty na svěží májové menu nebo 5 večeří, v nichž hraje prim křehká a křupavá zelenina. Nechybějí sladké dobroty plné prvního letošního ovoce – těšte se na snadnou šlehačkovou roládu s jahodami či rebarborovou galetku. Hvězdou sezony je v květnu chřest. Čekají vás tipy, jak v kuchyni neplýtvat, a přitom se dobře najíst. Vyzkoušeli jsme za vás nákupy s ohledem k planetě, víme, jak využít do posledního kousku každou surovinu, a o tipy na šetrné vaření i recepty se s námi podělili autoři kuchařky Zachraň jídlo v kuchyni. Veronika Koko Šmehlíková zase čtenářům poskytla bonusové recepty a triky, které se nevešly do jejího televizního pořadu Menu pro Emu. Apetit, napsáno s chutí