Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (11x)
17. 1. 2018
Křenové bliny s červenou řepou a uzeným pstruhem
Apetit
Křenové bliny s červenou řepou a uzeným pstruhem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (11x)

Bliny můžete podávat před sváteční večeří, ale fungují i na zahnání malého hladu během dne. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 32 blinů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 32 blinů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2889 kcal
  • Bílkoviny 151 g
  • Sacharidy 172 g
  • Tuky 179 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek. 

Související články

Zmrzlina z cottage à la malinový cheesecake

Zmrzlinu ze tří surovin zvládne připravit každý! Potřebujete jen mixér a banán (a možná někdy ani ten ne)

Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není lepší plán než zmáčknout tlačítko a za pár minut si dopřát poctivou domácí zmrzlinu. Bez vaření, bez čekání a bez složitých příprav. Domácí zmrzlina nemusí být žádná věda: stačí tři suroviny, jeden mixér a chuť na poctivou domácí zmrzlinu.