Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
27. 9. 2020
Křupavý losos s rychle nakládanou zeleninou


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Křupavá kůže a jemné šťavnaté maso? Víme, jak na to! Nevysušená a pěkně opečená ryba je výsledkem dobře zvládnuté techniky opékání. Jakmile budete mít přehled o tom, co se s rybou v pánvi děje, dosáhnete dokonalého výsledku vždycky, ať už budete připravovat lososa, nebo jakékoliv jiné rybí filety s kůží.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na rychle nakládanou zeleninu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2285 kcal
  • Bílkoviny 142 g
  • Sacharidy 147 g
  • Tuky 118 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.