Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (38x)
23. 3. 2016
Kuře na houbách a smetaně
Apetit
Kuře na houbách a smetaně
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (38x)

,Značkové‘ jídlo regionu Bresse vyzdvihuje dvě hlavní kulinářské přednosti: kuřata z volného chovu a lahůdkovou smetanu. Proto i vy se při přípravě tohoto receptu zaměřte především na kvalitu těchto surovin. Jedině tak vynikne pravá chuť kuřete na houbách a smetaně.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1234.17 kcal
  • Bílkoviny 44.67 g
  • Sacharidy 28.33 g
  • Tuky 102.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/1

Leden 2005

Související články

Košík hub

KVÍZ: Jak dobří jste houbaři?

Je pro vás houbaření příjemnou letní relaxací? V tom případě se určitě vyznáte v tom, jaké houby končí ve vašem košíku. U některých si ale nemusíte být jisti. Zkuste otestovat své znalosti a přesvěčte se, jaké houbařské úrovně dosahujete.