,Značkové‘ jídlo regionu Bresse vyzdvihuje dvě hlavní kulinářské přednosti: kuřata z volného chovu a lahůdkovou smetanu. Proto i vy se při přípravě tohoto receptu zaměřte především na kvalitu těchto surovin. Jedině tak vynikne pravá chuť kuřete na houbách a smetaně.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1234.17 kcal
- Bílkoviny 44.67 g
- Sacharidy 28.33 g
- Tuky 102.67 g
Postup přípravy
- Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/1
Leden 2005