Při nákupu rajčat sáhněte po plodech, které působí těžce, když je vezmete do ruky, a zároveň po těch, které nejsou příliš měkké. A měly by i pěkně vonět. Uchovávejte je volně v míse při pokojové teplotě, chladnička jim nesvědčí.
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 563 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 45 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.