Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (16x)
18. 1. 2018
Kuřecí prsa s rajčatovo-olivovou omáčkou


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (16x)

Při nákupu rajčat sáhněte po plodech, které působí těžce, když je vezmete do ruky, a zároveň po těch, které nejsou příliš měkké. A měly by i pěkně vonět. Uchovávejte je volně v míse při pokojové teplotě, chladnička jim nesvědčí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 563 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.