Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Alfred Hitchcock byl geniální režisér, který dokázal děsit miliony diváků. Mistr hororu však nebyl jen milovníkem napětí, ale i požitkářem, který si potrpěl na vybraná jídla. Jeho slabostí byl ikonický francouzský quiche Lorraine a své...
Inspirace ve vaření není nikdy dost, možná i proto se foodblogy těší takové oblibě. A i když vznikají stále nové, těm starším rozhodně neklesají čísla sledovanosti. Je to sice více ženská doména, ale najde se i pár velmi šikovných a...
Jestli můžeme v kuchyni u něčeho říct, že trénink dělá mistra, jsou to omáčky. Ve vteřině odhalí, zda jste jejich přípravu ovládli, nebo máte ještě na čem pracovat. Ale zvládnete-li omáčkové techniky (emulgaci, redukci, legírování apod.),...
Kdysi rostl na polích jako obyčejný plevel, dnes je hvězdou salátových mís nejen ve Švýcarsku, ale i v dalších evropských zemích. Polníček je jemný, křupavý a plný vitamínů. Jak z něj připravit salát, který si vás získá po prvním soustu?...
Scones patří k britskému odpolednímu čaji stejně neodmyslitelně jako šálek Earl Grey. Ale to neznamená, že si je nemůžete dopřát kdykoli – ke kávě, snídani nebo jen tak, když vás přepadne chuť na něco dobrého. Možná jste je už ochutnali,...
Do ospalého sklářského městečka Nový Bor by asi jen málokoho napadlo jet záměrně za zajímavou gastronomií. Když už tady ale budete, zajděte na oběd do Retro Bufetu 1982. Bistro vypadá jako relikt socialistické jídelny a uvnitř najdete...